Đevđelija: Poginuli majka i kćerka

U saobraćajnoj nesreći jutros u blizini Đevđelije poginulo dvoje građana Srbije, žena i njena 8-godišnja kćerka, saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Izvor: FoNet, Beta

Subota, 08.08.2009.

16:12

Default images

U saopštenju se navodi da su poginule Dragana Ivković (1971) i Isidora Ivković (2001), obe iz Novog Sada. Prema informacijama koje je ministarstvo dobilo od makedonskih vlasti, u udesu je teško povređen Nemanja Ivković, suprug nastradale Dragane, koji je trenutno van životne opasnosti i nalazi se u Kliničkom centru u Skoplju.

Nesreća u blizini sela Udovo dogodila se kada se automobil "fijat regata" sa novosadskim tablicama, kojim je tročlana porodica putovala na godišnji odmor u Grčku, zapalio, saopštili su istražni organi.

Draganin suprug uspeo je da izleti iz auta, dok su ona i njihova ćerka izgubile život.

Prema prvim saznanjima istražnih organa, nesreća se dogodila oko 6.20 ujutro. Auto je, iz zasad nepoznatih razloga, udarilo u ogradu kraj puta i nakon toga se zapalio. Jedino je poznato da je u automobilu pronađena plinska boca, ali nije potvrđeno da je to razlog požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: