Sajt B92 najčitaniji

Sajt B92 je najčitaniji sajt na domaćem Internetu, sapštilo je juče srpski pretraživač "Pogodak".

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2005.

13:12

Default images

Među najtraženijim sajtovima na "Pogotku" uglavnom se nalaze sajtovi koji ujedno spadaju i među najposećenije na domaćem Internetu. Prema "Pogotkovom" "pagerank-u", najznačajniji domaći sajt je B92, a na drugom mestu je "Krstarica". Zanimljivo je da se na trećem mestu nalazi zvanična prezentacija grada Beograda, dok peto zauzima zvanični sajt Vlade Srbije.

Sajtovi različitih medijskih kuća takođe spadaju među važnije: "Blic" je na četvrtom mestu, "Politika" na osmom, "Danas" na devetom, "Glas Javnosti" trinaestom, "RTS" šesnaestom, "Novosti" devetnaestom... Među isatknutim domaćim stranicama takođe se nalaze i internet prezentacije Srpske pravoslavne crkve i Narodne biblioteke.

Šta traže domaći korisnici Interneta?

Tokom prva četiri meseca na Pogotku je postavljeno preko 1.100.000 upita, od čega je više od 110.000 različitih pojmova. Na samom početku najtraženiji upiti bili su vezani za erotske sadržaje, iza kojih slede automobili, recepti i posao. Medju najaktuelnijim pojmovima našla se zabava, a odmah za njom i posao, odnosno, traženje zaposlenja preko interneta.

Domaće korisnike Interneta najviše interesuju lica sa estrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: