Sreda, 29.06.2016.

09:12

Konzul: Među stradalima nema Srba, svi na sigurnom

Među poginulima i povređenima u terorističkom napadu na aerodrom u Istanbulu nema srpskih državljana, rekao je konzul Zoran Marković.

Izvor: B92, N1

Konzul: Među stradalima nema Srba, svi na sigurnom
Getty Images

On je za N1 rekao da među stradalima ima stranaca, ali i da su svi državljani Srbije koji su se nalazili na ili u blizini aerodroma na sigurnom.

Potvrdio je i da su odbojkaški reprezentativci Srbije prebačeni u jedan hotel, odakle se očekuje njihov dalji transport.

Naveo je i da je aerodrom i dalje zatvoren za međunarodne letove, kao i da je za sada omogućen jedino unutrašnji saobraćaj.

U Turskoj se nalazi i juniorska teniska reprezentacija Srbije, a Marković kaže da bi iz Mersina trebalo da odu u Ankaru odakle će nastaviti putovanje ka Beogradu.

U terorističkom napadu koji se u utorak uveče dogodio na istanbuskom aerodromu "Ataturk" stradalo je 36 osoba, a oko 150 je povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: