Ponedeljak, 21.09.2015.

20:17

Batrovci: Kolona 12 kilometara, nervoza raste

Vozači kamiona se skoro 24 sata nalaze na granici sa Hrvatskom u koloni dugoj gotovo 12 kilometara i nervoza raste, javlja reporter B92 sa lica mesta.

Izvor: B92

Default images
Foto: Tanjug

Svaki metar zaustavne kolone je ispunjen kamionima. Vozače jedino interesuje kada će granica biti otvorena, a informacija nema.

Izgledaju nemoćno dok gledaju putnički saobraćaj koji neometano prolazi. Jedino što im ostaje je vreme za odmor i druženje.

Informacije zbog čega je granica zatvorena uzalud smo tokom današnjeg dana pokušavali da dobijemo. Sve to i te kako komplikuje odnose Srbije i Hrvatske.

Prema nekim nezavničnim i nepotvrđenim podacima, reč je bezbednosnim merama kako bi se sprečio šverc izbeglica i oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: