Prijepolje:Bez struje 600 korisnika

U opštini Prijepolje zbog snežnih padavina u brdsko-planinskom predelu, gde je visina novog snega 30 do 40 centimetara, oko 600 potrošača ostalo je bez struje.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

16:25

Default images

To je danas izjavio Tanjugu zamenik predsednika opštine Dobro Lazarević.

Struje nema u Aljinovićima, Gostunu, Stranjanima i još u nekim selima.

"Sneg koji pada je vlažan i težak, što je dovelo do obaranja drveća, koja su pokidala žice na dalekovodima. Ekipe Elektrodistribucije su na terenu i otklanjaju kvarove", rekao je Lazarević.

Sneg nije izazvao probleme u saobraćaju i svi putevi u opštini Prijepolje su prohodni, a ekipe zimske službe raščišćavaju prilaze selima u brdsko-planinskom području, rekao je Lazarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: