Pet najvećih promena heroja u peču 7.10

Pošto je izašao peč 7.10 i dosta heroja je izmenjeno, rešili smo da izdvojimo pet najvećih promena heroja u novom peču.

Izvor: Nina Miliæeviæ KlanRUR

Četvrtak, 18.05.2017.

12:18

Pet najvećih promena heroja u peču 7.10

1) Heimerdinger:
Ceo rework Heimera se vrteo oko toga da ga malo oslabe i da ga učine zanimljivijim. Njegovi tureti od sad rade manje damagea, ali njihov specijalan udarac je baš ojačan. Ako Heimer pogodi protivnika sa njegovom granatom, specijalan udarac će se odmah napuniti i udariti protivnika. Takođe mu je promenjen i pasiv. Više neće imati health regeneration, nego će imati povećan movement speed kad je u blizini svojih tureta.

2) Rammus:
Dugo se ništa nije radilo na ovom heroju, pa je Riot rešio da ga malo ojača. Za početak mu je promenjen pasiv, koji će mu od sada raditi magic damage, čime će novi Abyssal Scepter biti dobar na njemu. Njegov Q se nije dosta izmenio, sad ima veću brzinu, manji cooldown, veći damage i veći slow. Kod njegovog novog W skila se može primetiti promena na Rammusovom pasivu. Kad mu je aktiviran W, pasiv mu se povećava za 50% i kada udari protivnika, na njega će delovati i pasiv. Jedina mana je to što kad god mu je W aktiviran, Rammus će se sporije kretati. E skil Rammusu povećava brzinu napada dok mu je taunt aktiviran. Ulti mu u suštini nije mnogo izmenjen, sem toga što sad radi mnogo više damagea i uspori svakoga ko se nalazi u ultiju.

3) Lulu:
Lulu kao trenutno jedan od najjačih support heroja u igri League of Legends, nije dobila neku preveliku izmenu. Zbog svih itema i jednostavno njene snage, Riot je rešio samo da joj smanji shield što je više moguće.

4) Ivern:
Iako je nerfovan skoro, to nije bilo dovoljno da oslabe ovog heroja. Čak je i posle nerfa nastavljen da se igra i ima više pobeda nego inače. Zbog toga ga je Riot opet nerfovao, tako što mu uzimanje miniona iz džungle uzima još više mane i HP-a. Takođe mu je brzina kretanja smanjena za pet.

5) Graves:
Do ovog peča Graves je bio jedan od najjačih junglera i zbog toga je Riot rešio da ga izmeni. Njegov Q će sada raditi mnogo manje damagea, ali su mu zato povećali AD ratio kako se kupovinom itema ne bi previše promenio damage celog skilla.

Koja od ovih pet promena vam se najviše sviđa u peču 7.10?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: