FCS: Instinct još uvek neporažen, ASUS i MC nerešeno

Juče smo bili u prilici da gledamo mečeve trećeg kola FCS između ekipa RUR Esports protiv Instinct Esports i ASUS RoG Elite protiv Mistiga Crew.

Izvor: Bojan Nešiæ klan rur

Petak, 24.02.2017.

02:17

FCS: Instinct još uvek neporažen, ASUS i MC nerešeno
foto: Fortuna

RUR Esports vs Instinct Esports 2-0

Tokom pik/ban faze smo videli da su obe ekipe odradile domaći zadatak i pripremljene došle na ovaj meč. Na samom početku partije videli smo First blood Milice sa Katarinom, koji je iznenadio Hamzonija lvl2 all in-om. U nastavku smo videli veoma dobru igru oba tima koji su bili izjednačeni u većem delu meča. Zanimljiv shotcall odigrao se nešto pre 30. minuta kada smo videli takozvani base race, kada se RUR Esports odlučio da ispuša top lejn sa svih 5 članova, dok je Sacre ostao sam na bot lejnu sa Camille i uspeo da sruši inhibitor i dve Nexus kule. Umalo smo videli Xpeke potez u režiji Sacrea, koji je ostao “kratak” za nekoliko udaraca. U 33. minutu je ekipa Instinct Esport uspela da uzme Barona, koji im je pomogao da osiguraju prvu pobedu u ovom bo2 duelu.

MVP meča: INS Sacre (Camille) KDA 6/3/6

U drugom meču smo videli nesvakidašnje pikove na top lejnu u trenutnoj meti, duel Gnara i Rumbla. Sacre je još jednom pokazao da se odlično snalazi na svim championima. Milica je sa Zedom, kao i u prošlom kolu odigrao perfektan meč, i onemogućio Hamzoniju da sa Rajzom dočeka lejt gejm. Instinct Esports je tokom celog meča dominirao u goldu, objektivima i boljom makro igrom i zasluženo odneo drugu pobedu protiv RUR Esports.

MVP meča: INS Milica (Zed) KDA 9/3/2

ASUS RoG Elite vs Mistiga Crew 1-1

Bot lejn ASUSA je pokazao odličnu igru i od samog početka držao kontrolu nad lejnom. Greška Mistiga Crew džunglera im je donela first blood što su Zdengvo i Gentleman iskoristili da dodatno povećaju svoju prednost. Nakon prvog towera na bot lejnu, ASUS je odličnim rotacijama stekao predost u goldu i mnogo boljom makro igrom stekao i održao prednost do samog kraja meča.

MVP meča: ASUS Gentleman (Malzahar) 1/1/9

Neizvestan meč u kojem je tim Mistiga Crew tokom celog meča imao prednost u ubistvima, dok je ASUS RoG Elite imao mnogo bolju kontrolu objektiva, zbog čega je količina golda u obe ekipe bila jednaka u većem delu partije. ASUS RoG Elite je napravio veliku grešku kada je odlučio da započne, a potom prekine Barona, što je Mistiga Crew kaznio tako što ih ejsovao i ubio Barona. U nastavku meča smo videli pritisak MC, ali je ASUS dobro iskoristio priliku da ubije drugog Barona. Međutim, Baron buff im nije dugo potrajao jer su ubrzo izgubili svih 5 članova tima, što je Mistiga Crew kaznio uzevši 2 inhibitora.
ASUS je uspevao da se odbrani i započeo Barona u 40. minutu, kada je heroj meča, Grom sa Kha’zixom, uspeo da ukrade Barona. Uz Baron buff i bolju poziciju, tim Mistiga Crew je lako dobio teamfight i uspeo da sruši protivnički Nexus za konačnih 1-1

MVP meča: Mistiga Crew Jessper (Rumble) 14/4/10

Mečeve četvrtog kola Fortuna Championship Series možete gledati u ponedeljak sa početkom od 20:00 časova na Twitch kanalu: twitch.tv/fortunagamingtv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: