Dobit Agrobanke 855 miliona dinara

Agrobanka je u prvoj polovini godine ostvarila dobit od 855,9 miliona dinara, što je za 66 odsto više u odnosu na ostvarenu dobit u celoj prošloj godini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.07.2009.

14:27

Default images

Kako je saopštila ta banka, ukupni plasmani banke 30. juna ove godine bili su 29,3 milijarde dinara i od početka godine povećani su za preko četiri milijarde dinara.

U prvih šest meseci uspostavljena je i saradnja sa oko osam hiljada novih deponenata - pravnih lica i preko osam hiljada novih štediša.

Bilansna suma Agrobanke na kraju juna bila je 45,6 milijardi dinara, što je u odnosu na kraj prošle godine povećanje za preko šest milijardi dinara ili 15,4 odsto.

Agrobanka je u prvoj polovini ove godine ostvarila zadovoljavajući nivo dinarske i devizne likvidnosti, otvorila tri nova organizaciona dela, izdala skoro deset hiljada novih platnih kartica, a povećan je i broj instaliranih bankomata, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: