Supernova: United Media dala nepovoljniju ponudu nego ranije

Kablovski operater Supernova izdao je saopštenje povodom prestanka emitovanja kanala u vlasništvu firme United Media.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 18.01.2020.

15:08

Supernova: United Media dala nepovoljniju ponudu nego ranije
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Iz Supernove je saopšteno da je ta kompanija dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na ono što su imali operateri u prethodnom periodu.

Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport, kaže se u saopštenju.

Iz tog operatera su naveli da su prihvatili osnovne elemente, cenu i dužinu trajanja ugovora, ali da je United Media "otišla korak dalje i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograniče, odnosno da se više ne širi i ne razvija ukoliko želi saradnju sa United Media“.

"Takođe, velika prepreka u pregovorima je bilo nedavanje Nove sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport klub kanalima", navodi se u saopštenju.

Prethodno je kompanija United Media saopštila da korisnici kablovskog operatora Supernova od danas ne mogu da gledaju njene kanale, jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: