BG domaćin velikih konferencija, ovo su neke od njih

U Beogradu će se i u narednom periodu održati veliki broj konferencija i obuka, a mi vam predstavljamo samo neke od njih.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2018.

13:17

BG domaćin velikih konferencija, ovo su neke od njih
Foto: Thinkstock

Polaznici treninga "Pregovaranje za pobednike" proširiće svoje vidike i dobiti novu perspektivu na svakodnevne poslovne i životne situacije, steći veštine koje mogu oštriti u svakodnevnom obilju situacija kroz koje prolaze, spoznati instrumente za ostvarenje važnih ciljeva i usmeravanje situacija u sopstvenu korist.
Trening je dizajniran da iz praktično-iskustvene perspektive polaznicima približi fenomen Pregovaranja.

Koncipiran je kao mešavina teorije i realnih praktičnih situacija u kojima se polaznici stavljaju u ulogu pregovarača i spoznaju svoje jake strane, kao i oblasti za unapređenje.

Akreditovani classroom trening kurs "PECB Certified ISO/IEC 20000 Lead Implementer" organizujemo u našem prostoru od 25-29. juna, 24-28. septembra i od 22-26. oktobra 2018. godine. Postanite vodeći implementer kroz uvid u best practice za uvođenje SMS - sistema upravljanja servisima prema međunarodnom standardu ISO/IEC 20000. Upotrebite moćan standard koji obuhvata sve ono najbolje iz kvaliteta, bezbednosti, kontinuiteta i IT servisa. Original PECB literatura, vežbe i testovi garant su kvaliteta.

Naš doživljaj sebe kao i naši odnosi danas sa drugima u velikoj meri zavise od deteta u nama tj naših najranijih iskustava detinjstva. Mnoge odgovore koje niste do sada imali ćete dobiti tokom dvodnevnog seminara-radionice "Upoznajte dete u sebi i kako ono danas utiče na vaše odnose sa drugima"

Seminar "Agilno upravljanje projektima" namenjen je rukovodiocima projekata, članovima projektnih timova, funkcionalnim rukovodiocima, a traje 3 dana.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

10 h

Podeli: