Mali: Priznanja za firme dokaz da dobro posluju

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da su dokaz dobrog i domaćinskog poslovanja gradskih preduzeća nagrade i priznanja koja dobijaju u svojim oblastima.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 06.02.2016.

10:12

Mali: Priznanja za firme dokaz da dobro posluju
Foto: Tanjug

Beogradsko Javno-komunalno preduzeće Gradske pijace dobitnik su prestižnog priznanja Top serbian brands 2015 u kategoriji korporativni brend - javne usluge, dok je javno preduzeće Gradsko stambeno dobilo akreditovane sertifikate za uspostavljeni integrisani menadžment sistem, navodi se u saopštenju Beoinfa.

"Konsolidovali smo javne finansije i od gubitaša naša preuzeća pretvorili u firme koje dobro rade i posluju. Ukinuli smo nepotrebne troškove i poboljšali kvalitet usluga svih gradskih preduzeća. U ovoj godini nas očekuje još veći broj investicija, pa i još bolji rezultati poslovanja", istakao je Mali i čestitao „Gradskim pijacama” i „Gradskom stambenom” na priznanju i standardizovanju svog poslovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: