Dogodine gondolom po Zlatiboru

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović potpisao je ugovor o izgradnji gondole sa pratećim objektima na Zlatiboru, saopštila je lokalna samouprava.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2015.

14:59

Default images
Foto: Thinkstock

Stamatović je ugovor potpisao sa direktorom preduzeća MPP "Jedinstvo" Sevojno Markom Batakovićem i naveo da je vrednost kompletne investicije 13 miliona evra, kao i da je preostalo još izvođenje radova za koje je potpisan ugovor, a čija vrednost iznosi oko 415 miliona dinara sa PDV-om.

Nakon nostrifikacije dokumentacije francuskog proizvođača opreme, preostaje da Opština izda građevinsku dozvolu kako bi otpočeli poslovi.

"Očekujemo da se uskoro i administrativno izvrši prenos zemljišta sa Republike Srbije na Opštinu Čajetina, te da ćemo sledeće godine, kako je i planirano ugovorom, investiciju pustiti u funkciju", zaključio je Stamatović.

Direktor MPP "Jedinstvo", Bataković zadovoljan je što njegovo preduzeće učestvuje u tako velikom projektu kao što je izgradnja gondole na Zlatiboru, koja je od velikog značaja i jedna od najvećih investicija u Srbiji.

"Preduzeće raspolaže potrebnim resursima, znanjem i iskustvom za realizaciju ovog projekta, pa će se ispoštovati ugovorom predviđeni rokovi", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: