Zahtevi za podsticaje od 1. maja

Poljoprivredni proizvođači su u obavezi da prve zahteve za podsticaje u biljnoj proizvodnji dostave Upravi za trezor u periodu od 1. maja do 30. juna.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

10:33

Default images

Kako bi ostvarili pravo na podsticaje u iznosu od 6.000 dinara po hektaru "bez računa" (do 100 hektara), poljoprivrednici treba da popune dva istovetna zahteva sa podacima koje su uneli u prijavu o produžetku registracije gazdinstva.

Uprava za agrarna plaćanja i Uprava za trezor su svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima dostavili detaljno uputstvo o registraciji, u kojem su navedene i šifre za proizvodnju koje su poljoprivrednici obavezni da upišu u zahtev za ostvarivanje prava na pomenute podsticaje.

U Ministarstvu podsećaju da je pored Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji, donet i Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za gorivo kao i Pravilinik o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za đubrivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: