Srbija

Ponedeljak, 27.01.2014.

08:53

Na račun se žalilo 30.000 ljudi

Direktor EPS snadbevanja i distribucija Željko Marković izjavio je da je do sada pristiglo 31.000 reklamacija na decembarske račune za struju.

Izvor: Tanjug

Default images

Marković je za RTS rekao da se do kraja meseca očekuje još oko 6.000 reklamacija, tako da će se to približiti cifri od jedan odsto reklamiranih računa u odnosu na broj izdatih računa.

"Nisu sve reklamacije opravdane, ali oko 70 do 80 odsto reklamacija se uspostavi kao oravdane", rekao je Marković i dodao da su preduzete organizacione mere i da može da garantuje da će računi ubuduće biti ispravni.

Upitan da li potrošaći koji su uložili žalbu, a nisu platili račun mogu ostvariti popust od pet odsto, Marković je rekao da popust mogu ostvariti samo oni potrošači za koje se ispostavi da je račun neispravan i da je reklamacija uvažena.

Oni kupci koji su reklamirali račun, a nije bilo opravdano, Marković kaže da neće imati pravo na popust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

9 h

Svet

Rusija se okrenula Kini, ali uzalud

Ruski Gasprom mogao bi da se suoči s dugim periodom lošeg poslovanja, dok pokušava domaćim tržištem i izvozom u Kinu da popuni prazninu nastalu evropskim bojkotom.

20:22

13.5.2024.

1 d

Podeli: