Region

Petak, 20.10.2017.

10:22

Posle 15 godina - napuštamo Hrvatsku

Hotel Arcotel Alegra u Zagrebu nakon 15 godina poslovanja zatvara svoja vrata.

Izvor: Net.hr

Posle 15 godina - napuštamo Hrvatsku
Foto: Thinkstock

Iz grupacije Arcotel Hotels ističući da odlaze jer im 31. decembra ističe petnaestogodišnji najam, koji nisu uspeli da produže pa će 150 soba svojim gostima morati zatvoriti vrata.

“Arcotel Alegra prirastao mi je srcu i uz ovaj hotel vežu me brojne drage uspomene. Želimo se zahvaliti svim našim gostima, klijentima, poslovnim partnerima i pratiteljima”, kaže Renate Wimmer, vlasnica grupacije Arcotel.

Martin Lachout, predsednik uprave kompnije Arcotel Hotel AG dodaje: “Mi kao hotelska grupacija hteli smo rado nastaviti rad ovog hotela. Verujemo u destinaciju i zainteresovani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu”.

Grupacija Arcotel pozicionira se u segmentu poslovnog i gradskog hotelijerstva s trenutno 11 hotela u Austriji, Nemačkoj i Hrvatskoj.

U avgustu 2017. otvoren je treći hotel u Beču, Arcotel Donauzentrum.

Porodična kompnija, osnovana 1989. u Beču, pridaje veliku važnost ličnom i individualnom okruženju s međunarodnim standardom i vrhunskim kvalitetom. Grupa zapošljava više od 850 radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija se okrenula Kini, ali uzalud

Ruski Gasprom mogao bi da se suoči s dugim periodom lošeg poslovanja, dok pokušava domaćim tržištem i izvozom u Kinu da popuni prazninu nastalu evropskim bojkotom.

20:22

13.5.2024.

23 h

Podeli: