Luka Bar interesantna Brazilcima

Luka Bar mogla bi da postane važno saobraćajno čvorište koje bi brazilske kompanije povezalo sa Crnom Gorom ali i sa zemljama regiona.

Region

Izvor: B92

Petak, 17.06.2011.

09:26

Default images

Ambasador Brazila u Crnoj Gori Alesandro Ador Neto smatra da potencijali Bara i njegove luke mogu da imaju značajnu ulogu u odnosima između dve zemlje.

„Brazilska ekonomija ide uzlaznom putanjom, veliki je broj jakih kompanija koje rade po celom svijetu, siguran sam da i sa crnogorskim privrednicima možemo u kratkom roku uspostaviti uspešnu saradnju u raznim oblastima“, kazao je on.

Predsednik opštine Bar Žarko Pavićević je potvrdio spremnost za saradnju kako lokalnih vlasti, tako i privrednika i kulturnih poslenika iz Bara.

„Verujem da će vaše diplomatske aktivnosti vrlo brzo dati konkretne rezultate u stvaranju što boljih uslova za saradnju između naše dve zemlje. Opština i Luka Bar će vam biti partneri u kreiranju što povoljnijeg ambijenta za potencijalne investitore iz Brazila“, kazao je Pavićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: