"Biznismeni, obnovite Obrenovac"

Kompanija Delta holding danas je završila obnovu 23 kuće u Ulici Save Kovačevića u Obrenovcu, teško pogođenoj majskim poplavama.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

16:06

Default images

Kako se navodi u saopštenju te kompanije, od 1. avgusta izgrađene su četiri nove kuće, a 19 je renovirano, u šta je Delta holding uložio 350.000 evra.

U završnici akcije #DeltaZaObrenovac udvorišta su zasađena stabla jabuke - simbol zdravlja i pobede nad nepogodom.

"Delta je vodeća kompanija u Srbiji i normalno je da pomognemo najviše, mi to smatramo svojom obavezom. Ne samo ovde u Obrenovcu, nego i svim u drugim situacijama", izjavio je na završetku akcije predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković.

Mišković je istakao da obnova Obrenovca nije završena i pozvao sve kompanije koje mogu da se uključe u obnovu tog grada.

Ukupna pomoć ugroženima od poplava, koju je u ime Deltinog poslovnog sistema uputila Delta fondacija, sa akcijom obnavljanja kuća u Ulici Save Kovačevića u Obrenovcu, dostigle su vrednost od 861.365 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: