Amerikanci unapređuju novi FIAT 500L

Tjunerska kuća Mopar, koja je deo kompanije Chrysler, predstavila je kolekciju od 92 dodatka za poboljšanje raznovrsnosti FIAT-a 500L i optimizovanje njegovih funkcionalnih i teretnih mogućnosti.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

13:54

Amerikanci unapređuju novi FIAT 500L

Nakon promcije redizajniranog FIAT-a 500L, koji je od sada dostupan u verzijama Urban (standardna varijanta), Cross (bivši Trekking) i kao produženi Wagon (prethodno Livnig), oglasio se i Mopar sa svojom ponudom unapređenja ovih vozila.

Na raspolaganju su rešenja za uređivanje prtljažnog prostora, poput štitnika, mreža i organizatora tereta, te za povećanje transportnih mogućnosti.
Mopar je kreirao i nosače za bicikle, daske za surfovanje, skije i kutije, koji se lako mogu postaviti na krovne nosače, kada god je potrebno da se ponese više nego što može da se smesti u prtljažnik automobila.

Tu su još i praktične i odgovarajuće vešalice za kačenje garderobe, štitnici zadnjeg dela sedišta, dodaci za prednje sedišta sa velikim brojem džepova i držač za tablet uređaje...
Mopar nudi i filter za putničku kabinu sa anti-alergijskim funkcijama. Koristeći svojstva polifenola, novi filter može da smanji prisustvo alegrena u unutrašnjosti vozila.

U posebne dodatke spadaju i praktičan, uklonjiv i periv zaštitni umetak za prtljažnik (namenjen za pevoz kućnih ljubimaca), štitnik prtljaga u delu prema zadnjem braniku, kruti razdelnik prtljažnog prostora, zadnji štitnici za sunce i praktično kućište za zadnja sedišta.

Osim toga, ponuda obuhvata i specijalno dizajnirane 17 inčne alu felne.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: