Osveženi Peugeot 208 stigao u Srbiju

Tri godine nakon premijere, Peugeot je restilizovao svoj najprodavaniji model, 208. Ovaj automobil odnedavno je dostupan i na našem tržištu, a tokom oktobarske prodajne akcije dostupan je na odloženo plaćanje, po ceni od 112 evra mesečno.

Automobili

Izvor: PR

Petak, 09.10.2015.

11:53

Default images

Peugeot 208 stiže sa proširenom ponudom boja, većim mogućnostima personalizacije, novom opremom i motorima.

Sa prednje strane, restilizovan je branik koji sada ima oštrije linije i nova svetla za maglu.

U višim nivoima opreme hromirani delovi nove maske daju 208-ici 3D efekat. U kombinaciji sa prednjim svetlima za maglu, ovaj novi identitet vizuelno menja vozilo i čini ga širim i dinamičnijim.
Sa zadnje strane, nova stop svetla su stilizovana po ugledu na krosover 2008.

Paleta boja proširena je novim nijansama sa teksturom koja je otpornija i lakša za održavanje, a istovremeno pri prelamanju svetlosti dodatno naglašava stilske detalje spoljašnjosti.
Meðu novim nijansama eksterijera izdvaja se metalik boja “Orange Power“.
Sistem Active City Breake (automatsko kočenje u gradskoj vožnji u slučaju opasnosti od sudara) je nova funkcija, dostupna kao dodatna oprema.

Ova tehnologija omogućava izbegavanje sudara ili smanjivanje njegove sile u slučajevima kada vozač na vreme ne interveniše, pre svega u gradskim uslovima vožnje, pri brzini do 30 km/h.

Nova bezbednosna oprema doprinela je da restilizovani Peugeot 208 osvoji maksimalnih 5 zvezdica na EuroNCAP testu, koji je podigao svoje standarde u 2015.
Tokom oktobarske akcije model sa 1.0 PureTech motorom, dostupan je za 112 eura mesečno, uz učešće od 30% i period otplate od 6 godina.

Paket opreme između ostalog sadrži klima uređaj, 6 vazdušnih jastuka, tempomat, "3D" zadnja LED svetla, putni računar, radio/CD/MP3...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: