Alfa Romeo Giulia QV: Nove fotografije unutrašnjosti

Italijanski proizvođač da sada je objavio samo jednu fotografiju enterijera svoje nove limuzine. Utiske o dizajnu unutrašnji pokušaćemo da upotpunimo nezvaničnim fotografijama koje su dospele na Internet.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 17.07.2015.

09:04

Default images
Foto: Facebook/Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione

Ono što nam je uskratio Alfa Romeo pronašli smo na Facebook stranici ljubitelja ove automobilske marke.

Istina, kvalitet fotografija nije na nivou fabričkih, ali je sasvim dovoljan da sagledamo enterijer automobila iz više uglova.
Foto: Facebook/Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione
Iz perspektive vozača svakako je najinteresantniji sportski volan i instrument tabla, koji imaju prepoznatljiv Alfin pečat.

Kao što smo već videli na jedinoj zvaničnoj fotografiji unutrašnjosti, na vrhu centralne konzole je veliki ekran multimedijalnog sistema orijentisan prema vozaču.
Foto: Facebook/Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione
Utisak je da je kokpit u potpunosti prilagođen vozaču i da je dosta vremena utrošeno na kvalitetnu ergonomju vozačke pozicije.

Dugme za odabir modova vožnje (DNA) nalazi se na dohvat ruke sa leve strane ručice šestobrzinskog manuelnog menjača.
Foto: Facebook/Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione
Kao top verzija, Giulia Quadrifoglio Verde opremljena je najkvalitetnijim materijalima.

Sedišta su presvučena kombinacijom Alcantare i kože, a komandna tabla, unutrašnji paneli vrata, prednji naslon za ruke i volan obloženi su kožom.
Foto: Facebook/Alfa Romeo-Il cuore ha sempre ragione
Primetno je i dosta detalja od ugljeničnih vlakana, na volanu, centralnoj konzoli, komandnoj tabli i vratima, ali i na poleđini prednjih sedišta.

Više fotografija možete pogledati u našoj Galeriji

Pročitajte više o modelu Alfa Romeo Giulia QV

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: