Ken Blok pokazao svoje veštine na ulicama Los Anđelesa

Približava se kraj godine i vreme je za još jedan, sedmi po redu Gymkhana video. Ken Blok nas je ovog puta iznenadio novim automobilom - umesto svojom trkačkom Ford Fiestom, proklizavanja je izvodio modifikovanim Mustangom iz 1965.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2014.

09:33

Default images

Kao poligon za nove vozačke vratolomije odabran je Los Anđelesa, a sudeći po praznim ulicama na snimku, policija je imala dosta posla da zatvori pojedine saobraćajnice.

Iako video možda nije spektakularan, kao neki prethodni, posebnu draž predstavlja monstruozni Ford Mustang, pod oznakom Honnicorn RTR, koji je dorađen specijalno za potrebe Kena Bloka.
Automobil je pogonjen 6.7 litarskim V8 motorom koji proizvodi 845 ks i 975 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se prenosi na sva 4 točka, pomoću šestobrzinskog menjača.

Pogledajte kako ovaj automobil gospodari ispražnjenim ulicama Los Anđelesa u rukama pravog majstora:

I dok će zaljubljenici u nabudžene automobile uživati u kadrovima proklizavanja ovog Mustanga, ne možemo da se na zapitamo koliko je trajalo čišćenje tragova guma koje je Ken Blok ostavio na asfaltu tokom snimanja videa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: