Škoda nam postepeno otkriva novu Fabiju

Na prvim fotografijam prototipa treće generacije modela Fabia, Škoda je automobil obmotala maskirnom folijom. U sledećoj fazi testiranja, automobili su izgubili nešto od svoje "kamuflaže", tako da sada imamo bolji uvid u izgled ovog modela.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.05.2014.

10:45

Default images

Kao što se i očekivalo, nova Fabija preuzela je stilske detalje od modela Rapid, a u odnosu na prethodnu generaciju, koja je bila zaobljenija, automobil ima mnogo više oštrih linija i uglova.
Foto: worldcarfans.com
Škoda i dalje pokušava da prikrije neke elemente spoljašnjosti poput farova i stop svetala, ali je konačan izgled ovih delova moguće vrlo lako naslutiti.

U odnosu na aktuelnu verziju, nova generacija ima širu i tanju masku hladnjaka i uglaste farove, dok detalji na zadnjem delu automobila veoma podsećaju na model Rapid.
Foto: worldcarfans.com
Stop svetla će biti nešto manja nego što su prikazana na fotografijama, s obzirom da je Škoda pokušala da ih zamaskira folijom, i neće prelaziti na površinu vrata prtljažnika.
Foto: worldcarfans.com
Na fotografijama se vidi nekoliko prototipova, među kojima su i dva dvobojna, kod kojih je krov ofarban u drugačiju boju.

To pokazuje da će Škoda posvetiti dosta pažnje peronalizaciji ovog modela, kako bi se što više približila željama kupaca, naročito onih mlađih.
Foto: worldcarfans.com
Svetska premijera nove Fabije održaće se na pariskom auto-salon u oktobru. Očekuje se da će pre toga Škoda održati online prezentaciju ovog modela, kada ćemo videti i prve zvanične fotografije i saznati tehničke detalje o ovom modelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: