SsangYong predstavio Rexton W na sajmu u Beogradu

Uvoznik SsangYong vozila za Srbiju, kompanija Ratola, izložila je u hali 1 na Beogradskom sajmu dva modela ovog južnokorejskog proizvođača terenaca - Rexton W i Korando.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2014.

09:37

Default images

Nakon prošlogodišnjeg povratka na srpsko tržište, na BG Car Show 2014. SsangYong premijerno predstavlja novu, treću generaciju poznatog terenca Rexton W.

Pored toga, korejska kompanija na sajmu obeležava i svoj 60 rođendan.
Treća generacija terenca Rexton donosi novi 2.0 e-XDi aktivni dizel motor, zahvaljujući kojem je SsangYong uspeo da ostvari spoj ekonomičnosti u potrošnji goriva, sa jedne, i performansi i praktičnosti, sa druge strane.

Motor proizvodi 155 ks i 360 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Obrtni moment je optimizovan u donjem opsegu od 190 Nm kroz najčešće upotrebljivan raspon obrtaja motora, od 1.500 do 2.800 o/min.

Kao rezultat, vozilo Rexton W ostvaruje 193 g/km emisije ugljen-dioksida, u verziji sa šestobrzinskim manuelnim menjačem i prednjim pogonom, što je poboljšanje od 15 odsto u odnosu na izlazni model.
SsangYong Korando
Pored Rextona W, tu je i već poznati Korando, globalni strateški model kompanije Ssang Yong koji je u svetu prodat u preko100 hiljada primeraka.

Korando sada nudi kompletnu liniju pogonskih grupa koja uključuje snažni 2.0 litarski dizel motor, kao i dizel i benzinske motore sa niskom emisijom ugljen-dioksida.
Sa fokusom na kvalitet i privlačnost, Korando je dizajniran i razvijen u Evropi od strane poznatog stiliste Đorđeta Đuđara (Giorgetto Giugiaro) .

Oba izložena SSangYong modela imaju garanciju od 5 godina koja se ostvaruje u novoformiranoj servisnoj mreži u Srbiji.

Više fotografija sa sajma automobila pogledajte u Galeriji.

Pratite naš specijal Sajam u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: