Honde pod garancijom do milion km

Na konferenciji za novinare na Sajmu automobila u Beogradu, Honda je kao novitet predstavila novi 1.6 i-DTEC dizel agregat. Za sve kupce koji u periodu od 22. marta do 30. aprila 2013. nabave model Honda Civic 1.6 i-DTEC, japanski proizvođač obezbeđuje garanciju na motor koja važi do 1.000.000 pređenih kilometara.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.03.2013.

14:55

Default images

Produžen garantni rok se odnosi na motor i menjač koji su ugrađeni na vozilo, do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka, u zavisnosti koji se uslov pre ispuni, a u skladu sa Uslovima garancije navedenim u prilogu Servisne knjižice.

Za Civic 1.6 i-DTEC, u Hondi kažu da je to "model sa najboljim odnosom efikasnosti i odziva na gas u klasi".

"Napravljen u Evropi, u našoj fabrici u Velikoj Britaniji, ovaj automobil ima najnoviji Hondin 1.6 dizel agregat, prvi motor na evropskom tržištu iz naše nove Earth Dreams tehnologije", rekao je u svom obraćanju na konferenciji Stuart Taylor, menadžer za razvoj evropskih tržišta.
Nova Honda CR-V
Proizveden specijalno za kupce u Evropi, 1.6 i-DTEC motor predstavlja kombinaciju performansi i ultra niske emisije CO2.

"Sa 120ks, pri čemu emituje samo 94 grama CO2 po kilometru, to je najlakši motor u svojoj klasi koji istovremeno omogućuje i agilnost i dinamičko ubrzanje”, dodao je Taylor.

Cena modela Civic 1.6 i-DTEC u Comfort paketu opreme iznosiće 18.990 evra.
Nova Honda CR-V
Na ovogodišnjem sajmu Honda je izložila i novu verziju modela CR-V. U pitanju je četvrta generacija Hondinog SUV vozila, koja se prvi put pojavila 1995 godine, a do sada je prodata u preko 5 miliona primeraka širom sveta.

U Hondi kažu da novi model ima još više prostora u odnosu na prethodnika, uz najveći prtljažnik u klasi od 589 l. Tu su i "one motion", prekolopiva sedišta, naprednije tehnologije, manja potrošnja i manja emisija štetnih gasova.

U ponudi su 2.0 litarski i-VTEC benzinski i 2.2 litarski i-DTEC dizel motori. Pored njih, sredinom 2013. godine u Srbji će biti dostupan i potpuno novi 1.6 litarski turbo dizel motor. Nivoi opreme su po gradaciji od najnižeg ka najvišem: Comfort, Elegance, Lifestyle i Executive.
Nova Honda CR-V
Honda CR-V na sajmu se prodaje uz uslove finansiranja sa kamatnom stopom od 4.99%, a ovaj model košta od 22.500 evra u verziji sa 2.0 benzinskim motorom sa 155 ks i pogonom na prednje točkove.

Pored toga, u Hondi kažu da se model Civic može se nabaviti po specijalnoj sajamskoj ceni od 14.990 evra, za osnovni model, a Honda Accord po ceni od 21.900 evra.

Direktorka Honde, Aleksandra Đurđević, pozvala je prisutne da posete i Hondin štand motocikala u hali 2, na kome je, po prvi put u Srbiji, izložen Moto GP motocikl, i to poslednji RC213V koji je 2012. godine vozio Dani Pedroza.

Pratite naš specijal o Sajmu automobila u Beogradu 2013.

Pogledajte galeriju fotografija sa ovogodišnjeg sajma automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: