Oglas za prodaju polovnjaka kakav do sada niste videli

Kada stručnjak za specijalne vizuelne efekte odluči da proda svoj stari SUV, umesto običnog, dosadnog oglasa dobijemo uzbudljiv kratki film koji je već privukao preko 3 miliona gledalaca.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 10.05.2017.

12:03

Oglas za prodaju polovnjaka kakav do sada niste videli
Screenshot YouTube

Klasični oglasi za prodaju polovnjaka na Internetu prilično su dosadni i liče jedan na drugoga – uz obavezne specifikacije, vlasnik obično okači poneku fotografiju svog vozila, iznese par ličnih zapažanja, i to je uglavnom sve. Istina, pojedini prodavci malo se zanesu pa nahvale svoj automobil preko svake mere, ali retko ko u tome pokušava da bude kreativan.
Screenshot YouTube
Kada je odlučio da se rastane od svoje Suzuki Vitare, koja ga je verno služila čitavih 10 godina, stručnjak za specijalne vizuelne efekte, Eugen Romanovski, došao je na ideju da iskoristi svoje profesionalne veštine i napravi efektan video-oglas u stilu najčuvenijih avanturističkih i akcionih filmova.

U dvominutnom videu, u kome je glavni junak Suzuki Vitara iz 1996. smenjuju se fantastični kadrovi iz filmova kao što su Mad Max: Fury Road ili Jurassic World, ali i iz najrazličitijih predela naše planete i svemira:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: