Lebron Džejms: Ne verujete mi da vozim Kiju?

Pogledajte kako je košarkaš Klivlend Kavalirsa reagovao na tvrdnje koje su se pojavile na društvenim mrežama da, iako reklamira Kiju K900, u stvarnosti ne vozi ovaj automobil.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.12.2015.

12:08

Default images
YouTube Screenshot

Proizvođači automobila često angažuju popularne sportiste za reklamiranje svojih modela. Ako je u pitanju neka prestižna marka, oko toga se ne diže velika prašina.

Tako, na primer, nikome ne bode oči to što je Marija Šarapova brend ambasador Porschea.

Međutim, kada se planetarno popularni sportsta odluči da za novac zastupa interese proizvođača automobila za kog se smatra da je ispod njegovog nivoa, javnost se uskomeša.

Jedan od najbogatijih košarkaša današnjice, Lebron Džejms, izazvao brojne komentare kada je 2014. postao brend ambasador Kije. Fanovima je posebno zasmetao spot u kome Lebron vozi luksuznu limuzinu K900.

Jedan od njih napisao je na Twitteru da se "kladi u 10 miliona dolara da Lebron ne ide na utakmice u Kiji".

Košarkaš i Kia su mu odgovorili kroz šaljiv reklamni klip. Na kraju spota, Lebron seda u svoj K900 i kreće da pokupi novac od opklade: Ovaj video je prvi u nizu kojim korejska kompanija i popularni košarkaš žele da uvere javnost da su njihove reklame istinite.

"Vozio sam K900 i pre nego što sam postao ambasador Kije", tvrdi Lebron Džejms.

"Za mene poslovno partnerstvo mora da bude iskreno i autentično i da odslikava moju pravu prirodu", dodaje on.

Na kraju, ostaje pitanje - da li mu verujete?
Kupcima u Sjedinjenim Državama Kia K900 nudi se sa V6 ili V8 motorima, koji su upareni sa osmostepenim automatskim menjačem.

Automobil ima težak zadatak da se nadmeće sa premijum limuzinama poput Mercedesa S klase, a jedan od prodajnih aduta svakako je njegova cena koja se kreće od 60 hiljada dolara (oko 55 hiljada evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: