VB: Mladić uleteo automobilom na stazu tokom trke

Dvadesetjednogodišnji Britanac, Jack Cottle, izabrao je potpuno pogrešan i krajnje opasan način da impresionira svoju devojku. Vozeći Volkswagen Polo on je ušao na poznatu stazu Brands Hatch dok se na njoj održavala Fun Cup trka starih modifikovanih "buba".

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 19.06.2014.

07:40

Default images

Poput nagih egzibicionista koji istrčavaju na fudbalske terene, Cottle je uleteo svojim vozilom na pistu među trkačke "bube", nesvestan opasnosti u koju je doveo sebe, svoju devojku koja se nalazila na mestu suvozača, ali i ostale vozače na stazi.

Pogledajte kako je izgledao ovaj incident sa pozicije tribina Brands Hatch kompleksa, a kako iz automobila koji je ušao na stazu:





Organizator takmičenja najpre je bio zatečen pojavom automobila kome tu nije mesto a zatim je iz bezebednosnih razloga prekinuo trku i privremeno povukao takmičare sa staze.

Policija je privela mladića i zadržala ga u pritvoru. Istraga treba da utvrdi kako je Cottle uopšte uspeo da pored svih mera obezbeđanja uđe automobilom na stazu dok traje trka.

"Možda je ovaj momak potpuni idiot, ali njemu nikako nije smelo da se dozvoli ni da priđe ogradi, a kamoli stazi", prokomentarisao je propust organizatora novinar NBC-ja, Will Buxton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: