Sad ceo svet zna da je slupao svoj Lamborghini

Društvene mreže stvaraju dodatni pritisak na bogataše koji voze skupe i ekskluzivne automobile. Fotografije i izveštaji o greškama koje prave vozači ovakvih automobila za tren oka obiđu planetu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 18.06.2014.

09:56

Default images

Vlasnici skupocenih modela sa ponosom pokazuju svoje dragocene automobile i vole da se u njima pojavljuju u javnosti.

Međutim, i njima se poput ostalih smrtnika može dogoditi saobraćajna nezgoda. Kada se desi tako nešto, situacija se menja, pa bi bogati vlasnik najradije to sakrio od ostatka sveta.
Foto: Twitter/Michelle da Silva
Do pre nekoliko godina, to bi mu verovatno i uspelo, ako se na mestu udesa ne bi zatekao neki fotoreporter ili TV ekipa.

Danas, kada su smartfon uređaji preplavili svet, a internet postao dostupan na svakom ćošku, šanse da se blamaža zbog eventualne vozačke greške i slupanoga Lamborghinija sakrije od javnosti su veoma male. Mnogo je verovatnije da će u roku od nekoliko minuta fotografije oštećenog automobila početi da kruže Tviterom ili Fejsbukom
Foto: Twitter/CTVVancouver
Tako je nesreća vlasnika Aventadora koji je doživeo saobraćajku u Vankuveru u utorak dokumentovana brojnim amaterskim fotografijama koje su se ubrzo našle na internetu.
Foto: Twitter/jasonkarman
Nije poznato kako je došlo do nesreće, ali na osnovu pojedinih fotografija može se pretpostaviti da je vozač Lamborhinija pogrešio prilikom skretanja ulevo na raskrsnici i udario svojim autom u Chevrolet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: