Automobili

Sreda, 21.09.2011.

10:06

Ne kačite se sa kamiondžijama

Pogledajte kako prolaze vozači koji se zamere ruskom kamiondžiji.

Izvor: B92

Default images

Situacija je veoma slična onoj koja se može videti na Ibarskoj magistrali. Vozač automobila je odlučio da prestigne kamion, ali krećući se desnom trakom.

Situacija se zakomplikovala kada je kamiondžija odlučio da se, zbog suženja puta, prestroji u desnu traku, u kojoj se kretao automobil.

Zapanjujuća je lakoća kojom je kamion izgurao automobil sa puta. Na osnovu snimka ne znamo da li je pre kontakta bilo neke svađe između dva vozača ili je jednostavno reč o problemu "mrtvog ugla", ali hladnokrvnost kamiondžije koji odlazi sa lica mesta ukazuje na to da je reč o "učenju lekciji". Takvo ponašanje je u svakom slučaju neprihvatljivo.

Vozač automobila je, po gubljenju kontrole, završio u suprotnoj traci, na samo nekoliko metara od velikog Volvo šlepera koji je naglo zakočio da bi izbegao sudar.

Pogledajte šta je vozač automobila doživeo:



Ukoliko ste snimili slične situacije na našim putevima ili ste videli zanimljivi klip na ovu temu, podelite ga na našoj Facebook stranici

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: