Porsche pik-ap? Zašto da ne

Sve je manje proizvođača koji su usko specijalizovani za određene automobilske segmente, pa nas ne bi iznenadilo da i Porsche jednog dana ponudi kupcima pik-ap model.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

10:14

Porsche pik-ap? Zašto da ne
Render: X-Tomi Design/Facebook

Ovog leta Mercedes je predstavio sopstveni pik-ap, novu X klasu, i tako još jednom dokazao da je u savremenoj automobilskoj industriji zavladala univerzalnost – svi mogu da proizvode baš sve tipove vozila.

Porsche, koji se u SUV avanturu (ispostavilo se, uspešnu) zaputio početkom ovog milenijuma, na nedavno završenom sajmu automobila u Frankfurtu predstavio je treću generaciju modela Cayenna, ali za sada ne planira sopstveni pik-ap model.

Ipak, uz malo mašte i fotošop umeća, može se predvideti izgled hipotetičkog pik-apa zasnovanog na novom Porscheu Cayenne, što je i uradio X-Tomi, specijalista za ovu vrstu rendera.

Tvrdokorni fanovi Porschea verovatno će biti zgroženi, ali zar nije isti slučaj bio i kada se pojavio Cayenne?

Vaše mišljenje o ovoj ideji očekujemo u komentarima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: