Život

Utorak, 05.03.2024.

15:54

Otac slavnih manekenki prozvao Bajdena: Proganjaćemo ih kao što su oni naciste

Mohamed Hadid, otac manekenki Điđi i Bele Hadid, prozvao je Džoa Bajdena na društvenim mrežama da podržava Izrael.

Izvor: B92

Otac slavnih manekenki prozvao Bajdena: Proganjaćemo ih kao što su oni naciste
Foto: Profimedia

 

Kao što je poznato, Mohamed je rođen 1948. godine u Nazaretu. Njegova porodica je ubrzo bila primorana da napusti Palestinu.

 
"Ovo je Bajdenov rat protiv Palestinaca. On će biti na sudu sa drugim cionističkim kriminalcima. Lovićemo ih kao što su oni lovili naciste", napisao je on na Instagramu.
 
Mohamed često govori o izraelskom napadu na pojas Gaze. Ranije je naveo šta je, prema njegovom mišljenju, zajedničko Izraelu i nacističkoj Nemačkoj.
 
"Obe zemlje su žrtve označile kao teroriste, bez obzira na njihovu miroljubivost u drugim aktivnostima. Neki Palestinci i neki Jevreji su čak promenili imena", napisao je on.
 
 
Điđi i Bela su se ranije suočile sa oštrim kritikama zbog podrške Palestini. Izraelska vlada je hakovala Điđi na Instagramu i između ostalog izjavila:
 
"Zdravo Điđi, sledeća priča je za tebe. Da li si spavala protekle nedelje ili ti je sasvim u redu da se pretvaraš da ne vidiš kako jevrejske bebe ubijaju u njihovim domovima? Vaše ćutanje pokazuje šta mislite. Vidimo vas."
 
Bela je izjavila da Izrael nije država, već kolonizator i optužena je za antisemitizam.

 

 

 

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: