Aleksandra Prijović se obratila publici u Osijeku: "Odrasla sam na 30 kilometara odavde"

Srpska pevačica Aleksandra Prijović održala je prvi od četiri zakazana koncerta u Osijeku, u okviru turneje "Od istoka do zapada".

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2024.

08:25

Aleksandra Prijović se obratila publici u Osijeku:
Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je održala tri koncerta u Beogradu, pet u Zagrebu, tri u Nišu, dva u Tuzli, tri u Sarajevu, a sada je održala prvi od četiri zakazana koncerta u Osijeku, nastupila je sinoć pred prepunom dvoranom i to samo par dana nakon što joj je zabranjeno održavanje koncerta u Zadru.

Aleksandra je na binu izašla obučena u kratku haljinu s kristalima i izrezima, koja je sprednje strane imala mašnu, i emotivnim rečima se obratila publici:

"Dobro veče svima. hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Za mene je ovo posebno emotivno veče, jer sam odrasla na 30 kilometara odavde. Nadam se da ćemo večeras zajedno uživati", rekla je pevačica i zaradila ogroman aplauz.

Nakon koncerta na kojem je s njom nastupio i Boban Rajović, Aleksandra je održala pres konferenciju na kojoj se dotakla i nedavne zabrane održavanja koncerta u Zadru.

"Pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert", poručila je Aleksandra Prijović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: