Šenon Doerti je konačno bolje: "Bog interveniše"

Šenon Doerti napokon doživljava olakšanje usred iscrpljujuće borbe sa četvrtim stadijumom kancera. Ona je otkrila da se dogodilo čudo nakon što je rizikovala.

Život

Izvor: B92, TMZ

Utorak, 30.01.2024.

17:28

Šenon Doerti je konačno bolje:
Foto: Profimedia

U svom novom izdanju podkasta "Hajde da budemo jasni", glumica je rekla da ju je njen radiološki onkolog, dr Amin Mirhadi, stavio na novu infuziju za lečenje raka, ali kada nisu primetili razliku posle četiri tretmana, njen medicinski tim želeo je da proba nešto drugo - mada je ona insistirala da nastavi sa trenutnom terapijom.

Kako se ispostavilo, glumičino telo je postalo prijemčivo za ovaj tretman nakon šestog i sedmog tretmana.

 

Ona objašnjava da lek razbija krvno-moždanu barijeru koja može sprečiti da hemoterapijski lekovi stignu do ćelija tumora u mozgu i unište ih. U slučaju Šenon, lekovi protiv raka sada mogu prodirati kroz ćelije tumora putem oslabljene barijere.

Šenon nastavlja sa tretmanom, izjavljujući da veruje da je "Bog video njen trud i interveniše".

Podsetimo, Šenon je prvi put dijagnostikovan karcinom dojke 2015. godine, i nakon 2 godine hemoterapije, bio je u remisiji. Rak joj se nažalost ponovo pojavio 2020. godine i proširio joj se na mozak prošle godine.

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

19 h

Podeli: