Život

Ponedeljak, 20.11.2023.

08:22

Ne planira da stane: Dala ogromnu količinu novca za povećanje usana, sada ne može da jede VIDEO

Austrijanka Viena Virstel iz Beča ne može da jede normalno nakon što je potrošila hiljade i hiljade evra na estetske operacije za povećanje usana.

Izvor: B92, 24sata.hr

Default images

Viena je takođe imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja grudi. I pored toga što zbog novih usana ne može da jede i pije, nema nameru da prekine sa operacijama.

"Jedva čekam da dobijem još veće usne. Veoma sam uzbuđena i veoma sam srećna zbog svojih velikih usana. Uvek sam ih želela takve", kaže ona.

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritikuju njen izgled. Bez obzira na komentare, Viena, koja sebe naziva 'plastičnim čudakom', ponosna je na svoj izgled i ohrabruje sve da se ne plaše da rade nešto zbog čega će se osećati sigurnije u sopstvenom telu.

Viena trenutno deli stan na Majorci u Španiji sa Džesikom, koju nazivaju „ženom sa najvećim grudima u Austriji“. Džesika je potrošila oko 50.000 evra na plastične operacije da bi postala prava Barbika, a zakazala je još jedan tretman kako bi dobila još veće implantate, piše Miror.
@titty_twins Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox ♬ Originalton - Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

22 h

Podeli: