Život

Sreda, 04.10.2023.

13:15

Javnost šokirana ovim činom: Potpuno go meditirao na svetom mestu VIDEO

Policija na Baliju traga za muškarcem koji je snimljen kako go meditira u hinduističkom hramu, što je razbesnelo lokalno stanovništvo.

Izvor: B92

Javnost šokirana ovim činom: Potpuno go meditirao na svetom mestu VIDEO
Foto: Profimedia

Snimak je privukao pažnju nakon što je postavljen na jednu društvenu mrežu, a potom je influenserka i dizajnerka cipela sa Balija Ni Luh Đelantik prijavila čoveka vlastima.

Na snimku se vidi stranac kako sedi prekrštenih nogu ispred svetilišta i naizgled meditira dok nosi samo ogrlicu.

Guverner je najoštrije osudio turistu, okarakterisao njegove postupke kao nepoštovanje i pozvao nadležne da hitno reaguju, piše Nev.com.au.
"Meditirate goli u našem hramu? Jeste li poludeli? Kako ste to mogli da uradite, da ponizite narod Balija i njihova verovanja?“ napisao je on.

Guverner Balija Vajan Koster upozorio je turiste koji ne poštuju pravila da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama, uključujući novčane kazne i sudske postupke prema indonežanskom zakonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: