Preminuo čuveni kreator Saša Vidić, otkriveni novi detalji smrti

Kako javljaju mediji, poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Život

Izvor: kurir.rs, Pink.rs

Ponedeljak, 24.04.2023.

12:01

Preminuo čuveni kreator Saša Vidić, otkriveni novi detalji smrti
Foto: M.M./ATAImages

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, Vidić je navodno kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Kako se navodi, on je usled kardiorespiratorne insuficijencije preminuo, a definitivan uzrok i dalje nije poznat.

Prema nezvaničnim informacijama, Saša Vidić je odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora za Kurir, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije.

Kako pojedini mediji navode, kreatorje primljen u bolnicu u veoma teškom opštem stanju.

Vidića je sinoć u besvesnom stanju, u njegovom stanu na Novom Beogradu, pronašlo dvoje članova porodice, tvrdi Pink. Hitno je potom primljen u KBC "Bežanijska kosa", gde je umro. Iako su dali sve od sebe, zbog teškog opšteg stanja lekari nisu mogli da mu pomognu.

Tačan uzrok smrti je još uvek nepoznat. Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene, među kojima su bili kako pevači, glumci i voditelji, i sportisti ali i političari.

Saša Vidić je lično osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

Saša Vidić je bio osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: