Jednom švaler uvek švaler: Pike stigao da prevari i novu devojku

Nakon što je Šakira nedavno posvetila pesmu prekidu sa Pikeom, čini se da fudbaler ne planira da se smiri. Štaviše, španski mediji pišu kako je nedavno prevario i novu devojku, Klaru Čiu Marti.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2023.

09:39

Jednom švaler uvek švaler: Pike stigao da prevari i novu devojku
Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Navodno je Klara pre nekoliko dana napustila Pikeovu kuću i otišla da živi sa roditeljima.

Iako se u početku pisalo da je to uradila jer je trpela velike uvrede i pritiske nakon što ju je Šakira prozvala u pesmi zbog čega je trpela veliki pritisak, izgleda da to baš i nije tako.

Španski mediji pišu kako je fudbaler Klaru prevario sa mladom advokaticom Julijom Puđ koja je radila u Pikeovom timu tokom razlaza sa Šakirom.

Uz to, Julija je i rođaka Rikija Puđa, Pikeovog nekadašnjeg saigrača u Barseloni, prenosi Klix.

Priča je odjeknula u javnosti, a Julija je odmah zaključala svoj Instagram profil.

Iako već nedeljama nisu viđeni zajedno, Žerar Pike je sinoć na Instagramu podelio selfie sa Klarom Čijom Marti sa kojom je navodno varao svoju bivšu partnerku, pevačicu Šakiru sa kojom ima dva sina.

O čemu se tu zapravo radi i zašto je baš sad Pike odlučio da podeli zajedničku fotografiju? Da li ovim postupkom želi da stane na put pričama da ju je prevario?

Po svemu sudeći, saznaćemo vrlo brzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: