Život

Subota, 31.12.2022.

19:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla: "Nadam se da ćemo imati petoro dece"

Jutjuber Bogdan Ilić iliti Baka Prase obnovio je ljubavnu vezu sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatiju kao Anja Bla, a kako je do pomirenja došlo pokazao je u novom jutjub klipu.

Izvor: S.D.

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla:
Foto: Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Ilić je objavio video u kom je pokazao da je Anji priredio romantičnu večeru uz vatromet, nakon čega joj je poklonioi dijamantsku narukvicu i prsten.

"Ovaj prsten je dokaz moje posvećenosti, i želim da ti kažem da te volim. Biću najbolji momak na svetu i nadam se da ćemo imati petoro dece. Nadam se da će nam se sin zove Sava. Nadam se da ćemo zauvek da budemo zajedno. Siguran sam da više nikad neću biti glup i pustiti osobu kao što si ti da napusti moj život. Volim te", rekao je Ilić pružajući joj prsten.

Emocije su bile uzajamne, te je Anja Bla rekla Bogdanu da ga voli, a pomirenje su potvrdili poljupcem pred kamerama.
Influenseri su obelodanili početkom godine da su stavili tačku na njihovu vezu, a tada su mnogi sumnjali da je u pitanju samo martetinški trik.

Fanovi poznatog jutjubera tvrdili su još tada da je njihova romansa gotova, a kao dokaz za to navode to što je Anja sa svog Instagram profila tada otpratila Bogdana.

Nastavili su da provode vreme zajedno u toku ove godine, te mnogi i dalje sumnjaju da su njih dvoje ikada raskidali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: