Život

Petak, 28.10.2022.

18:13

Podneta krivična prijava protiv Mirjane Karanović, oglasilo se i tužilaštvo

Kako prenose srpski mediji, Mirjana Karanović je danas saslušana zbog sumnje da je juče oko 15.30 časova u Katanićevoj ulici nanela teške telesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti.

Izvor: Blic

Podneta krivična prijava protiv Mirjane Karanović, oglasilo se i tužilaštvo
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zamenik tužioca Prvog OJT naložio je da se protiv Mirjane Karanović redovnim putem podnese krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.

Podsetimo, starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

"Ja to nisam uradila namerno": Mirjana Karanović o incidentu sa staricom (82)

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.

Podsetimo,Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Policijskoj stanici Vracar da podnese krivičnu prijavu protiv M.K. zbog sumnje da je odgurnula komšinicu koja je pala i zadobila teške telesne povrede.

"Prvo Osnovno Javno Tužilaštvo u Beogradu naložilo je Policijskoj stanici Vračar da nakon uzetih izjava dostavi krivičnu prijavu tužilaštvu protiv M. K. Zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda iz nehata. Naime dana 27. 10. 2022. godine u komšijskoj raspravi M. K. odgurnula je komšinicu koja je pala, a usled pada zadobila teške telesne povrede koje su konstatovane od strane lekara. U daljem toku postupka tužilaštvo će pribaviti video nadzor ukoliko postoji na mestu incidenta, saslušati M.K. u svojstvu osumnjičene, ispitati oštećenu, izveštačiti nastale povrede, ispitati očevice događaja, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva" piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: