Bivša žena protiv Čarlija Šina, ohrabruje ćerku za OnlyFans: "Ni njen otac ne može da je osuđuje"

Deniz Ričards, američka glumica i seks simbol 90-tih, oglasila se nakon što je njen bivši suprug Čarli Šin napao jer se njihova najstarija ćerka pridružila sajtu za odrasle.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.06.2022.

11:20

Bivša žena protiv Čarlija Šina, ohrabruje ćerku za OnlyFans:
Foto:EPA/ Brendan McDermid

Charlie je, podsećamo, izjavio kako ne odobrava potez svoje 18-godišnje ćerke Sami, koja živi sa majkom, istakavši da se tako nešto ne bi dogodilo da je "pod njegovim krovom".

Sada se oglasila i Deniz koja je u objavi na svom Instagramu priznala da, kao neko ko je pozirao za Playboy i ostvario ulogu u filmu "Wild Things", ne može suditi svojoj ćerki, što ne bi trebao da radi ni njen otac.
"Puno je negativnih komentara na mojim profilima. Moram priznati, volela bih da sam ja imala samopouzdanje svoje 18-godišnje ćerke. Jednostavno, ne mogu da je osuđujem, kao ni njen otac. A mogućnost da ignoriše silnu negativnost u svojim godinama? Trebale su mi godine za to, a ponekad se i dalje borim sa tim", napisala je američka glumica.

Glumica je, tvrdi, tek proteklih meseci "naučila" šta je OnlyFans, a kako kaže ne vidi neku razliku između postavljanja fotografija u bikiniju tu ili na nekoj drugoj društvenoj mreži.
"Svi smo to radili. Zar je tako loše to unovčiti? Možda b trebala da otvorim svoj nalog", poručila je glumica.

Inače, Sami, koja je u martu napunila 18 godina, svoj "poslovni poduhvat" na OnlyFans-u najavila je na svom Instagram profilu.

Fotografijom gde pozira u kupaćem kostimu, pratiocima je obećala da će objavljivati novi sadržaj 2-3 puta nedeljno, a ispod joj je komentar ostavila i njena majka.

"Sami, uvek ću te podržavati i čuvati tvoja leđa. Volim te", napisala je glumica

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: