Novi vlasnik Tvitera se dobro zabavlja: "Sledeće kupujem Koka-Kolu da vratim kokain u nju"

Nakon što je Ilon Mask kupio Tviter, mišljenja ljudi su podeljena kako će sada izgledati ta platforma, kao i šta će biti sa slobodom govora. Dok se jedni pribojavaju negativnih posledica, drugi su oduševljeni činjenicom da je milijarder, koji je i inače aktivan na pomenutoj mreži, sada i njen vlasnik.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2022.

08:47

Novi vlasnik Tvitera se dobro zabavlja:
Foto: Profimedia

Mnoge zanimljive objave na tu temu kruže ovih dana na Tviteru, a upravo se jedna svidela i samom Masku, koji se očigledno dobro zabavlja čitajući šta bi sve mogao da uradi za čovečanstvo. "Sledeće kupujem Koca-Kolu da vratim kokain u nju", napisao je Ilon Mask na Tviteru a objava već ima 2 miliona lajkova. Takođe, Mask je podelio i još jedan mim uz koji stoji njegov Tviter profil i objava: "Sad ću da kupim MekDonald's i da popravim sve aparate za sladoled..." Ipak, Ilon je "uozbiljio stvar" i svojim pratiocima, kojih ima oko 87 miliona, napisao: "Slušajte, ne mogu baš da izvodim čuda".

Milijarder je zatim dodao: "Hajde da učinimo Tviter maksimalno zabavnim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: