Snežana Dakić pokazala kamen kojim je pogođena: "Izašao je iz lifta moje zgrade" VIDEO

Voditeljka Snežana Dakić sinoć je doživela neprijatnost kada ju je, kako kaže, nepoznati muškarac kamenom pogodio u glavu, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.04.2022.

13:51

Snežana Dakić pokazala kamen kojim je pogođena:
Foto: Printskrin/TV Prva

Rana na glavi joj je zašivena, a voditeljka se odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru obratila pratiocima na Instagramu putem video-snimka na kome se moglo videti da joj je pola glave u zavojima.

Snežana Dakić je, dan posle napada, u uključenju za TV Prva rekla da se oseća dobro kao i da je imala mnogo sreće.

"Čovek je ustvari gađao moj auto, razbio je šoferšajbnu. Ta kocka koju smo našli je za popločavanje, jako težak komad kamena. Ta kocka se odbila i preskočila auto, i pala meni na glavu dok sam pokušavala da uđem u auto", ispričala je Snežana.

Ona kaže da ne poznaje napadača, kao i da ne misli da je neko prati ili da ima nekakav motiv.

"Mislim da je osoba verovatno mentalno poremećena, ili da je beskućnik. On jeste išao za mnom, ali nije me pratio. Izašao je iz lifta moje zgrade, i još sam mu rekla: 'Dobar dan'. Kada sam došla do kola, čula sam da je nešto drsko doviknuo, ali ga nisam dobro razumela", nastavila je voditeljka, nakon čega se konverzacija nastavila na temu njenog parfema.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: