Pre svih operacija: Da li prepoznajete ko su ove dve balkanske zvezde?

Fotografije iz prošlosti svedoče o prirodnoj lepoti poznatih ličnosti u Srbiji, posebno muzičkih zvezda koje su mnogo novca i vremena uložile u estetske korekcije kako bi sačuvale mladolik izgled lica.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.02.2022.

20:00

Default images

Jedna od naših pevačica važila je za izuzetnu lepoticu u mladosti, a i danas zrači lepotom, šarmom i osmehom. Reč je o pevačici Ani Bekuti.

Na fotografiji, Ana Bekuta pozirala je sa Svetlanom Cecom Ražnatović nakon snimanja jedne muzičke emisije na Divčibarama.

Inače, Ana Bekuta profesionalnu muzičku karijeru započela je 1985. godine, kada je snimila album sa hit-pesmom Ja nisam rođena da živim sama. Do sada je objavila osamnaest albuma, na kojima se nalaze brojni hitovi: Ja nisam rođena da živim sama, Ti mi trebaš, Rano moja, Bekrija, Ostavljena, Veseljak, Imam jedan život, Oluja, Kralj ponoći, Zlatiborske zore, Zavoleh te, Sve sam stekla sama, Umri muški, Uspomene, Treba vremena, Crven konac, Brojanica, Manite se, ljudi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: