Kako su Srbin i njegov usiljeni osmeh postali viralni VIDEO

Internet-šala (mim) s dečakom koji se nerado i s nelagodom smeška već je godinama neizostavni deo komunikacije na internetu, a Bazfid (BuzzFeed) sad otkriva da je taj dečak Dejvid Vujanić, poreklom Srbin s britanskom adresom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

11:18

Default images

@buzzfeeduk I accidentally became a meme pt 1 #buzzfeeduk #buzzfeed #meme #british #uk #uktiktok #part1 ♬ original sound - BuzzFeed UK
"Moje detinjstvo je bilo neobično. Bio sam izbeglica, moja porodica se odselila tokom jugoslovenskog rata i krize koja se tamo dogodila. 1998. godine smo došli u Veliku Britaniju", ispričao je Dejvid i objasnio da se njegov otac bavio građevinom. "Stereotip čoveka iz Istočne Evrope", našalio se. Fotografija koja je postala mim nastala je 2000. godine. "Uvek sam imao problema s autoritetom. Bio sam buntovan, uvek sam hteo da nešto drugačije izvedem, da nasmejem ljude", objašnjava Dejvid.
@buzzfeeduk I accidentally became a meme pt.2 #buzzfeeduk #buzzfeed #meme #british #uk #uktiktok #pt2 ♬ original sound - BuzzFeed UK
"Sećam se da je fotograf u školi govorio da se jako nasmejemo, a meni je to bilo malo iritantno. S Balkana sam, srpskog porekla, mi nismo baš ljudi koji se puno smeju, pogotovo ako pokušavaš da nas na to nateraš", ispričao je Dejvid u serijalu "I Accidentally Became A Meme".
@buzzfeeduk I accidentally became a meme pt.3 #buzzfeeduk #buzzfeed #meme #british #uk #uktiktok #pt3 ♬ original sound - BuzzFeed UK

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: