Deveta žrtva Astrovorld festivala je 22-godišnja devojka

Bharti Šahani (22) preminula je, juče, nakon povreda zadobijenih proteklog petka na Astrovorld festivalu u Hjustonu, gde je život izgubilo osmoro ljudi.

Život

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

08:11

Deveta žrtva Astrovorld festivala je 22-godišnja devojka
Foto: Profimedia

To je potvrdio porodični advokat, a Šahani je deveta žrtva muzičkog događaja čiji je organizator pevač Trevis Skot.

Oglasio se reper na čijem je nastupu poginulo osam osoba

Devojka je bila na respiratoru prethodnih dana jer su lekari proglasili moždanu smrt. Ona je na Astrovorld otišla sa svojom sestrom i rođakom, ali su se razdvojili kada je masa počela nekontrolisano da se kreće. Šahani je navodno doživela nekoliko srčanih udara.

Trevis Skot će platiti sahrane svih koji su preminuli na njegovom nastupu

Na konferenciji za novinare, u četvrtak, predstavnik njene porodice potvrdio je da je ona žena sa video snimka koji je kružio mrežama, a na kome se vidi da je pala na glavu dok su je iznosili iz publike.

"Bitnija mu patika od života": Reper na udaru kritika posle incidenta u Teksasu

Šahani je poslednja žrtva ove tragedije, ali strahuje se da bi ih moglo biti još. Naime, devetogodišnji Ezra Blunt je i dalje u bolnici i bori se za život. Njegova porodica je tužila je Trevisa i organizatore za povrede za koje kažu da su nanete kada je Ezra prezgažen u gužvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: