Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem; "Neka se pomoli za spas svoje duše"

Pevačica Severina Vučković u intervjuu objavljenom na portalu H-Alter optužila je da su je, osim Milana Popovića, psihički zlostavljali i sudije, lekari, radnici Centra za socijalni rad i moćnici koji su, kako navodi, sa Popovićem u Zagrebu zajedno radili na tome da joj se trajno oduzme dete.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

08:29

Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem;
Foto: Printscreen/TV Prva

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije, "Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim".

"Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde", rekla je Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala preteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio hrvatskom Državnom tužilaštvu.

Uskoro je prijava DORH-u demantovana, a mediji su objavili vest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

309 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: