Džastin Biber se izdrao na suprugu - o čemu se radi? VIDEO

Snimak od pre nekoliko dana koji prikazuje momenat kada pevač Džastin Biber viče na svoju suprugu Hejli Boldvin, nakon nastupa u Las Vegasu, podelio je zajednicu na Tviteru, jer se ne mogu dogovoriti da li je u pitanju svađa ili je muzička zvezda samo pod "adrenalinom" zbog koncerta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.07.2021.

12:27

Džastin Biber se izdrao na suprugu - o čemu se radi? VIDEO
Foto: Profimedia

Dok su mnogi korisnici ove društvene mreže bili u šoku zbog onoga što su videli, Biberovi fanovi su, očekivano, stali u odbranu američke zvezde.

Neki od njih navode da su bili u klubu u kome je Biber gostovao, i tvrde da nije istina da je pevač vikao na Hejli, sa kojom je u braku od 2018. godine. "Nije vikao i bili smo tamo svedoci šta se desilo. Bio je pod adrenalinom nakon nastupa", napisao je jedan obožavalac na Tviteru. Drugi je potvrdio da Biber nije bio ljut na Hejli, i dodao, "Mrzim kada ga predstave kao lošeg momka kada je daleko više od toga".

"Bio je u dobrom raspoloženju i pričao joj je nešto, ali naravno da na internetu vole da smišljaju zlobne scenarije", piše još jedan Biberov fan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: