Uraganke za B92.net: "Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus"

Naše predstanice Hurricane oduvale su publiku svojim nastupom na finalu Evrovizije u Roterdamu, a one su nam poručile da se osećaju odlično nakon sinoćnog nastupa, iako nisu imale priliku da se naspavaju.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Nedelja, 23.05.2021.

11:33

Uraganke za B92.net:
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Sanja, Ivana i Ksenija juče su nastupale osme, i svojim energičnim izvođenjem pesme "Loco loco" potvrdile su simpatije koje su pridobile od publike još od polufinalne večeri.

Italija pobednik Evrovizije

Tvit "RAM BA BA BAM" koji je dva puta objavljen pred oba nastupa naših predstavnica sa zvaničnog Tviter naloga Evrovizije dobijao je najviše retvitova i lajkova od svih drugih objava na ovom nalogu.

"Da li je to bio kokain?"

Ne samo to, nego i snimci sa njihovih nastupa koji su nedugo nakon što su sišle sa bine podignute na zvaničan Jutjub nalog ovog muzičkog takmičenja imaju milionske preglede. Van onlajn sveta, Uraganke su bile najveseliji trio na ovom takmičenju - skakale su na dens pesme drugih predstavnika, najenergičnije se radovale grupi Maneskin koji je doneo pobedu Italiji posle više od tri decenije. Na intervjuima su pevale i bile beskrajno duhovite - kao na primer kada su podsetile na legendarnu Knezovu izjavu sa Eurosonga iz 2016. godine.

Čak i nakon završetka finala odlučile su da se našale na svima nama neočekivano 15. mesto, i time postale hit na društvenim mrežama još jednom.
FOTO: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL
Devojke iz Hurricane su rekle za B92.net da se nisu mnogo naspavale nakon sinoćne večeri ali da su se utisci sa finala definitivno slegli.

"Osećamo se odlično. Zadovoljne smo našim nastupom i plasmanom", rekle su nam naše predstavnice.

Dodale su da im je najveća želja bila da uđu u finale i da im se ta želja ostvarila.

"Ovo je jedno predivno iskustvo i zahvalne smo na prilici da predstavljamo našu državu na Evroviziji", poručile su nam Uraganke.

Oglasile se i Uraganke - otkrile šta misle o pobednicima

Jedna od tema na domaćim društvenim mrežama bili su i neočekivani poeni kada su se čitali rezultati glasanja. Iako se na licima Sanje, Ksenije i Ivane nije videla ni trunka razočarenja, pitali smo naše predstavnice da li su i one bile malo iznenađene brojkama, kao što je to bio Ksenijin tata, Nenad Knežević Knez.

"I jesmo i nismo. Svako ima pravo na svoj izbor, mišljenje i ukus. Mi smo svakako zahvalne svim državama koje su nas podržale i navijale za nas", navele su za B92.net Hurricane.

A kako se klubovi u Srbiji polako otvaraju, Hurricane obećavaju bombastične nastupe, kao i uvek, i jedva čekaju da se ponovo sjajno provedu sa svojom publikom i naprave još jednu žurku za pamćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

175 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: