- Vesti -

"Podržao sam" - Biković o izbacivanju Lečića

Poznati glumac Miloš Biković bio je jedan od glumaca koji je potpisao peticiju da se glumac Branislav Lečić izuzme iz predstave "Kad su cvetale tikve" nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/Sergei Karpukhin/TASS
Foto: Profimedia/Sergei Karpukhin/TASS

"Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od medijske hajke kojoj je izložen Branislav Lečić, a samim tim i pozorište. Podržao sam inicijativu kako ne bismo došli u neprijatnu situaciju, a nisam to uradio u nameri da se odreknemo čoveka pre nego što sud donese svoje mišljenje", istakao je poznati glumac.

Beogradsko dramsko pozorište saopštilo je ranije da je, na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja tog komada zbog aktuelne situacije.

Podsetimo, od kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića da je misteriozni "moćnik iz filmske industrije" koji ju je silovao, javnost je šokirana, a glumačka zajednica izgleda podeljeno.

Tako je deo glumačke postave predstave "Kad su cvetale tikve", njih 17, potpisalo je inicijativu da ne žele da igraju sa Branislavom Lečićem u pomenutoj predstavi Beogradskog dramskog pozorišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu