Štajnfeld: "Pitajte me o mom seksualnom napadu" FOTO

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, oglasila se na Instagramu i dala podršku svima koji prolaze kroz neki vid zlostavljanju u trenutku kada Lečić uveliko daje iskaz u Policijskoj stanici "29. novembra".

Život

Izvor: B92

Petak, 26.03.2021.

15:45

Štajnfeld:
Foto: Festival evropskog filma Paliæ/Promo

Danijela Štajnfeld fotografisala se u majici sa natpisom "Pitajte me o seksualnom napadu", te dodala da ju je situacija u kojoj se našla navela da napiše i pesmu.

"Nismo mi sud", "Ne razumem Miru Karanović", "Molim vas, preskočite me"


"Armija ljudi je bila potrebna da danas nađem svoj mir. Kada sam progovorila, proces zaceljenja je počeo. Napravila sam ovu majicu i napisala pesmu o kulturi zlostavljanja u kojoj i po kojoj živimo. Ako ti se nešto desilo, traži pomoć. Nađi osobu od poverenja, profesionalnu pomoć, SOS liniju i podeli svoju priču. To je put ka zaceljenju. Posvećujem ovaj čin mojoj terapeutistkinji Beti. Majica je seksi, kao i moje postojanje", napisala je glumica.

Lečić nasmejan krenuo na saslušanje - pre toga objavio sliku Pepe le Tvora

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila da je njen kolega Branislav Lečić "misteriozni moćnik" iz filmske industrije koji ju je silovao, a javnost je za to saznala u ponedeljak, 22. marta.

Lečićevo obraćanje javnosti - po osmi-deveti put

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana. Zbog ovog događaja glumica je rešila da se preseli u Ameriku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: